Φυτώρια Βουδουλάκη

Shop

Φυτώρια

Δίπλα σας απο το 1992

Φυτώρια Βουδουλάκη

Τα Φυτώρια Βουδουλάκη λειτουργούν στην Καβάλα από το 1992 με μεράκι και αγάπη για τα φυτά και τις διαμορφώσεις κήπων από την οικογένεια Βουδουλάκη.

Από την αρχή της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα, με συνεχείς επενδύσεις φτάσαμε στο σημείο να είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο του καλλωπιστικού πράσινου στην Βόρεια Ελλάδα.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε φυτά εισαγωγής από Ιταλία και Ολλανδία στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς.

Συνεχώς οργανωνόμαστε καλύτερα για να μπορούμε να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού και των κατασκευαστικών εταιριών με συνέπεια.

Παράλληλα με τα φυτά, η εταιρία μας διαθέτει προϊόντα που αφορούν την κηποτεχνία και που απευθύνονται στον επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη κηποτέχνη.

Ποιοι είμαστε?

Τα Φυτώρια Βουδουλάκη είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που με πολύ μεράκι ανά τα χρόνια έχει φτιάξει έναν μικρό παράδεισο στην Καβάλα περιοχή του Αμυγδαλεώνα.

Τι σας προσφέρουμε?

Στο χώρο μας 4,000 τ.μ. θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καλοπιστικών και τροπικών φυτών που θα ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Με μεγάλη επαγγελματική κατάρτιση και τεχνογνωσία στον χώρο η οικογένεια μας μπορεί να σας βοηθήσει για το βέλτιστο αποτέλεσμα του κήπου σας.